Tuinaanleg

Na uitgebreid overleg met de opdrachtgever kan de ontwerp-tekening in de praktijk worden uitgevoerd. Onze strakke werkvoorbereiding en planning zorgt voor een vlotte aanleg van de tuin.
Allereerst wordt de tuin geschoond van puin en andere obstakels. Na het uitzetten van de hoofd-maatlijn wordt de plaats van alle onderdelen zoals (sier)bestrating, vlonder, vijver, border, etc. aangegeven.
Vervolgens gaan onze ervaren en gedreven hoveniers, onder leiding van een vakbekwaam-hovenier, aan het werk om het ontwerp uit te voeren. Hierbij staat het team garant voor een perfecte en nette aanleg van de tuin.
Ook minder vaak voorkomende werkzaamheden zoals beschoeiing, tuinhuisjes en beregeningsinstallaties brengen wij ten uitvoer.

Tuin-aanleg, waaronder gazonaanleg, is het hele jaar door mogelijk zolang het maar niet vriest. Veel beplanting is tegenwoordig het hele jaar door leverbaar en te planten omdat zij in potten worden gekweekt. Met het leveren van bomen en grotere heesters zijn wij wel grotendeels van het late najaar en de late winter afhankelijk. Echter voor het planten van de beplanting komen wij eventueel later, op een geschikt moment, terug.