Tuinonderhoud

Een tuin groeit en bloeit en vraagt het hele jaar door onderhoud indien hij mooi en representatief moet blijven. Als u “groene vingers” heeft onderhoudt u uw tuin merendeels zelf op enkele specialistische werkzaamheden na.

Indien u helemaal geen “groene vingers” heeft besteedt u minimale tijd aan het onderhoud van uw tuin. In beide situaties kunnen wij uw perfecte en vakkundige partner zijn bij het onderhouden van uw tuin. Onze ervaren (vakbekwame) hoveniers kunnen zorg dragen voor het gedeeltelijk of het compleet onderhouden van uw tuin. Wij kunnen de onderhoudswerkzaamheden met en zonder onderhoudscontract uitvoeren. De voordeligste en duidelelijkste vorm van het tuinonderhoud is op basis van ons gedetailleerd omschreven onderhoudscontract

Gazononderhoud

Om een bestaand gazon optimaal te maken of te houden moet het onderhouden worden. Dit onderhouden bestaat niet alleen uit grasmaaien, zoals veel mensen denken.
Verder kunt u uw gras nog verticuteren (beluchten), tegen onkruid en mos behandelen, bemesten, bijzaaien, beregenen en kanten steken.
Wij maken graag een onderhoudsplan met bijbehorende offerte om uw gazon te optimaliseren of optimaal te houden